top of page

TMU Student Wellness Centre

The design intends to marry the existing heritage of O’Keefe House on Toronto Metropolitan University's campus with a functional and modern addition that is sustainable and inclusive.

The building will have sustainable and inclusive building materials, incorporating green roof elements as well as advanced accessibility features.

2.jpeg

ACCESS TO WELLNESS

SUMMARY

LINEAR NONLINEAR's director Roman worked closely with Hariri Pontarini Architects and TMU's design committee to evaluate the design and identify opportunities for improved inclusion within the building's different points of access, egress, interior circulation, and amenity distribution while taking into account safety and security considerations. 

LOCATION

Toronto, Ontario, Canada

YEAR

2022

CLIENT

Toronto Metropolitan University + Hariri Pontarini Architects

A rendering of a new, bright, eight story building, adjacent to a small historic heritage residential building.
bottom of page